Karpetten

Karpetten

Karpetten hebben esthetisch gezien een belangrijke aankleedfunctie en akoestische functie voor het betreffende woon- of leefgedeelte. De Carpet collection van EMCO Meubelen heeft daarom vele modellen in ruim gevarieerde dessins en prachtige kleuren. De basis van de Carpet collectie is dan ook niet alleen exclusief en trendy, maar ook nog eens betaalbaar.

In de vernieuwde showroom van EMCO Meubelen vind je volop inspiratie. De karpetten passen naadloos in elke stijl en interieur. EMCO Meubelen, carpets voor elke lifestyle in elke woonomgeving.

Een kleine greep uit onze collectie:

Grunge

Brinker

Laatz

Brinker

Lyon

Brinker

Meda

Brinker

Multi

Brinker

Nanda

Brinker

Salsa

Brinker

Oyster

Brinker

Meer over

Karpetten

De natural carpets blijven erg populair en er is in deze stijl veel keuze. De graphic carpets vormen een nieuwe karakteristieke stijl met unieke grafische motieven. Door het vakkundig designteam en de hoogwaardige productie wordt een uitstekende kwaliteit karpetten afgeleverd. Deze handgemaakte karpetten worden vervaardigd van de beste garens. De producties in Europa en India zijn maatschappelijk verantwoord en hoogwaardig. De basismaterialen: scheerwol, katoen, viscose, zijde en sisal, zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De collecties zijn overwegend handgeweven en gemaakt van natuurlijke materialen. Er is ook een mooie selectie met de hand getuft en geknoopt. 

EMCO Meubelen heeft daarnaast ook specials, een persoonlijk op maat handgeweven kunstwerk. Deze karpetten worden in een Europese weverij vakkundig en met liefde gemaakt. Volledig ambachtelijk, met de hand geweven van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol van de allerbeste kwaliteit. De collectie heeft 10 karakteristieke structuren, van fijn tot grof. De effen basiskarpetten zijn leverbaar in 96 mooie sprankelende kleuren en zijn leverbaar in een rechthoekig of rond model. Een rond karpet is zelfs verkrijgbaar tot 4 meter.